Dit doet een Health Mate voor fibromyalgie

Corinne (59) heeft fibromyalgie. Dankzij haar Health Mate leidt ze een normaal leven.

“Twintig jaar geleden was er nog amper iets geweten over fibromyalgie, het was zo’n ziekte die tussen je oren zat”

Corinne: “Ik sukkelde al veel jaren met mijn gezondheid. Ik was alleenstaande mama en werkte hard, dus ik dacht dat het daarmee te maken had. Toen ik mijn huidige man leerde kennen, ben ik gecrasht. Ik kon niks meer, zo uitgeput was ik. Eerst dachten de dokters nog aan schildklierproblemen, maar via via belandde ik bij een dokter die de diagnose fibromyalgie stelde. Twintig jaar geleden was daar nog amper iets over geweten, het was zo’n ziekte die tussen je oren zat. Ik nam pijnstillers en ging door, ik had geen keuze. Die medicatie had ik nodig tegen de pijn, maar blij was ik er niet mee, ik maakte m’n lichaam kapot met al die pillen.

“Detoxen, elke dag mijn infraroodsauna en glutenvrij eten. Na een half jaar was ik een ander mens”

Uiteindelijk belandde ik bij een arts die voorstelde mijn voeding aan te passen. En ja, glutenvrij eten betekende écht een verschil. Hij raadde me ook een infraroodsauna aan. En toen ben ik beginnen zoeken. Ik vind: als je zo’n investering doet, moet het goed zijn. Zo kwam ik terecht bij Health Mate. Want het moet om méér gaan dat warmte afgeven, de straling moet een therapeutisch effect hebben.

Ik heb mijn cabine acht jaar geleden gekocht. In diezelfde periode kreeg ik darmpoliepen. Ik heb toen besloten om te stoppen met alle medicatie en mijn lichaam te zuiveren. Ik gebruikte mijn Health Mate heel intensief, en na een maand of zes begon ik me eindelijk, na al die jaren, weer fit te voelen. De darmspecialist begreep er niks van. “Wat heb jij gedaan” vroeg hij me toen hij geen poliepen meer zag, geen schimmels meer. Ik vertelde hem mijn recept: geen medicatie, detoxen, glutenvrij eten en alle dagen mijn infraroodsauna in. “Doe zo voort!”, zei hij.

“Ik wilde aan iedereen laten weten: er bestaat een oplossing als je pijn hebt”
En dat doe ik dus sindsdien. Ik ben zelfs dealer geworden van Health Mate, gesteund door mijn man die me geweldig gestimuleerd heeft. Weet je, ik was zo teleurgesteld in de geneeskunde dat ik mensen wakker wilde maken: er ís een oplossing als je pijn hebt. Ik ben klein begonnen in mijn garage met enkele cabines. Vandaag heb ik enkele grote winkels.

Mijn leven ziet er vandaag helemaal anders uit. Vroeger had ik voortdurend blokkades in mijn lichaam, ik ben vijf keer door de ambulance uit mijn auto gehaald omdat ik zo verkrampt was. Nu niet meer. Ik heb mijn actief leven een tijdje moeten opgeven ja, en dat was écht een straf. De ziekte is onzichtbaar, vriendinnen zeiden: “Maar jij hebt toch geen pijn?” als we eens een avond op stap gingen. Maar niemand wist dat ik de volgende dag mijn bed niet meer uit geraakte.
Health Mate heeft mijn leven gered. De pijn is nu volledig onder controle. Het is een hulpmiddel, het geneest niks. Maar dankzij mijn infraroodsauna vergeet ik dat ik ziek ben.”