De unieke stralingselementen van Health Mate

“De stralingselementen, daar zit het verschil.”

Health Mate® stralingselementen zitten op de juiste golflengte

6.340 OM PRECIES TE ZIJN

Infraroodstraling heeft een golflengte die varieert tussen 780 en 10.000 nanometer. Het is die golflengte die bepaalt welk effect de infraroodstraling op je lichaam heeft. Want enkel infraroodgolven tussen 5.600 en 10.000 nanometer hebben een zogenaamde therapeutische werking (‘deep level therapie’).Daarom gebruikt Health Mate de gepatenteerde Tecoloy-stralingselementen met een bewezen stralingsbereik van 6.340 nanometer. En dat is een uitgekiende keuze. Want het is precies die golflengte die een perfecte match vormt met ons lichaam.

Welk effect hebben de Health Mate® infrarood stralingselementen?

DEEP LEVEL THERAPIE

Bij 6.340 nanometer brengt infraroodstraling microscopisch kleine watermoleculen in ons lichaam in beweging. Daardoor ontstaat er warmte. Zo versnelt onze bloedcirculatie en doorbloedt elke cel in ons lichaam (‘deep level therapie’).En dan start de helende werking van de Health Mate® infraroodstraling. Want pijn aan spieren en gewrichten verdwijnt, ons immuunsysteem krijgt een boost en cellen vernieuwen zich.

Het resultaat van de Health Mate® infraroodstraling?

HET VERSCHIL!

Je voelt je sterk, gezond en vol energie. En dat niet alleen wanneer je in je sauna zit, maar ook nog lang erna.

“Het is een kwestie van de juiste golflengte. Op 6.340 nanometer gebeurt er iets magisch.”

Tecoloy-stralingselementen: de beste ter wereld

EN DAT IS ECHT ZO!

Je weet nu al dat de Tecoloy-stralingselementen een infraroodstraling produceren op een veilige golflengte van precies 6.340 nm. En dat dit bereik veel hoger ligt dan alle andere stralingselementen op de markt. Maar er zijn nog redenen waarom de Tecoloy-stralingselementen de beste ter wereld zijn.

Waarom de Tecoloy-stralingselementen de beste ter wereld zijn

WE SOMMEN ZE EVEN OP VOOR JOU!

“Een Health Mate® infraroodcabine heeft minder elektromagnetische stralingen dan een TV”

Health Mate® en z’n keurmerken

WIJ HEBBEN EEN UL-CERTIFICAAT!

Het UL-certificaat is een keurmerk van een wereldwijd erkende vereniging die controleert of producten aan de strengste normen voldoen. Deze goedkeuring garandeert dat onze stralingselementen veilig, betrouwbaar en tegelijk doeltreffend werken.

Creëren Health Mate® infaroodstralers elektromagnetische straling?

AMPER!

De infraroodstralers van Health Mate® veroorzaken slecht een zeer minieme (bijna geen) elektromagnetische straling. Gsm’s, laptops en tv-schermen wekken allemaal elektromagnetische straling op. Dus dat doen de infraroodstralers in een cabine ook. Maar de Health Mate® infraroodsauna’s worden zo geproduceerd dat de straling zo miniem mogelijk is. Zo bewijzen de meest recente testen dat onze infraroodsauna’s onder 1 milligauss blijven. Ter vergelijking: dat is evenveel als een standaard lamp en een pak lager dan een 32-inch tv (5-6 mG) of een heteluchtoven (50-60 mG).

Hoe werken de Health Mate infraroodstralen?

Lees meer
Ontdek ons aanbod