Therapeutische Health Mate infraroodcabines: ontgiften uw lichaam en verlichten medische klachten

Corinne, zaakvoerder van DC Infrarood, kampt al jaren met ernstige gewrichts- en spierpijnen. Fibromyalgie, zo heet de aandoening waar ze aan lijdt. Het is een chronische aandoening die pijn veroorzaakt in spieren en bindweefsel. Echtgenoot Dirk zocht naar een oplossing om Corinnes pijn te verlichten en vond die uiteindelijk bij Health Mate infraroodtherapie.

“Nadat ik de cabine enkele maanden gebruikte, merkte ik dat mijn gezondheid sterk verbeterd was.”

Corinne vertelt: Ik ging regelmatig naar de sauna omdat de warmte mijn spierpijnen verlicht. De sauna geeft echter maar een tijdelijke verlichting. De Health Mate infraroodcabine bleek effectiever en mijn man wist me te overtuigen om er één aan te schaffen voor thuis.
Nadat ik de cabine enkele maanden gebruikte, merkte ik dat mijn gezondheid sterk verbeterd was. Eerst stond ik er niet bij stil dat het mogelijk door de Health Mate infraroodcabine kwam. Intussen zijn we een paar jaar verder. Vroeger ging ik tot drie keer per week naar de kinesist. Tegenwoordig heb ik daar nauwelijks nog nood aan. Ik neem ook geen medicatie meer. Twee à drie keer per week treedt de infraroodcabine op als mijn natuurlijke pijnstiller.

Health Mate infrarood heeft een bewezen gunstig effect op een groot aantal ziektebeelden. Van mensen met hart- of luchtwegenproblemen, huidaandoeningen of artrose, tot diabetici of personen met depressie die mentaal opkrikken door de infraroodtherapie en de lichttherapie.

Omdat de Health Mate infraroodsauna droog is en zeer geleidelijk opwarmt, kan zo goed als iedereen ervan genieten. Zelfs mijn hondje, een mini-Maltezertje van slechts 2 kg,  komt op aanraden van de dierenarts mee in de cabine, om reuma te voorkomen!

Het liefst had ik Health Mate twintig jaar eerder leren kennen… Om zo veel mogelijk mensen te helpen, besloten mijn man en ik in 2010 om DC Infrarood op te starten. Zo willen we de cabines van Health Mate meer bekendheid geven. Ik spreek uit ervaring wanneer ik zeg wat de infraroodsauna voor mijn gezondheid betekent. Dat wil ik graag doorgeven aan anderen.

Meer weten over de voordelen?

Lees meer
Ontdek ons aanbod