Gebruikers getuigen

Als mensen ons vragen wat Health Mate echt drijft dan zijn deze getuigenissen ons antwoord. Niets is beter dan het gevoel van een tevreden klant. Daarom zijn we zo blij met de getuigenissen over onze infraroodcabines, vaak van mensen die ook u kent.

“Had ik maar sneller mijn infraroodsauna ontdekt!”

Jurgen Van Den Broeck

Wielrenner Jurgen Van den Broeck heeft spijt dat ie zich pas sinds kort een infraroodsauna heeft aangeschaft.

Jurgen: “Ik heb begin dit jaar een infraroodsauna van Health Mate gekocht. Had ik dat maar eerder gedaan! Tijdens de voorbereiding op het wielerseizoen heeft mijn infraroodsauna me geholpen om mijn trainingssessies lichter verteerbaar te maken. Vooral als je je in ons klimaat moet voorbereiden, doet het extra deugd om na een lange, koude en vaak natte rit te relaxen en je spieren weer door en door op te warmen.”

“In een gewone sauna krijg je me niet meer in”

Katrien Pauwels

Katrien Pauwels is 9-voudig Belgisch kampioene kunstschaatsen en nam in de jaren 80 twee keer deel aan de Olympische winterspelen. Competities doet ze niet meer, maar ze geeft nog wel les aan gevorderde schaatsers.

Katrien: “Ik ging vroeger weleens naar een gewone sauna, maar dat was toch niet hetzelfde. Je moest de verplaatsing maken, je afspraak respecteren… Sinds ik thuis zelf mijn infraroodsauna van Health Mate heb, is er een nieuwe wereld opengegaan. Ik kies zelf mijn saunamoment, neem m’n favoriete muziek mee en ik kan me écht ontspannen.
De infraroodstralen doen enorm deugd aan mijn spieren – als schaatser gebruik ik ze allemaal! – en ook mentaal kom ik tot rust. Het is tegelijk een moment van afzondering en bezinning. De warmte in een gewone sauna is bijna ondraaglijk, het is ‘afzien’. Mij krijg je er alleszins niet meer in. In mijn infraroodsauna is het ‘genieten’. Ik neem er 2 à 3 keer per week de tijd voor. Liefst ’s avonds, als een ritueel voor het slapengaan. En geloof me, ik ben zo rustig en ontspannen na zo’n saunabeurt dat ook de kwaliteit van mijn slaap veel beter is!”

“Mijn infraroodsauna is mijn natuurlijke pijnstiller.”

Marc Herremans

Marc ‘Ironman’ Herremans voorstellen, hoeft wellicht niet meer. Hij werd 2-voudig Belgisch kampioen olympische afstand triathlon, 4de in de Ironman van Australië, 6de in de Ironman van Hawaï en werd in 2002 door de Belgische sportpers uitgeroepen tot sportpersoonlijkheid van het jaar. Door een fietsongeval raakte hij verlamd, maar dat gaf hem tegelijk de drive om door te zetten. Marc bleef trainen en won in 2006 de Ironman van Hawaï in de handcycle-divisie.

Marc: “Door mijn verlamming heb ik vaak last van mijn rug en heb ik veel spierspasmen en spierpijn. Zonder mijn infraroodsauna van Health Mate zou ik wellicht pijnstillers nodig hebben en veel meer kine, maar dat hoeft nu niet. Mijn dagelijkse infraroodsessie houdt mijn spieren soepel en laat me toe mijn training op te drijven. Vooral in de aanloop naar een wedstrijd is mijn Health Mate infraroodsauna onmisbaar. Het is mijn natuurlijke pijnstiller!”

“Voor het eerst sinds mijn borstamputatie in 2006 krijg ik weer gevoel in de linkerkant van mijn lichaam.”

Martine Jonckheere

Actrice Martine Jonckheere liet 15 jaar geleden een Finse sauna inbouwen, maar sinds ze haar infraroodsauna heeft, dient die alleen nog als opberghok voor de kussens van haar tuinstoelen.

Martine: “Ik ging drie keer per week in mijn Finse sauna, maar eigenlijk was dat geen ontspanning, eerder een inspanning. Ook mijn man Filip, die helemaal niet van hitte houdt, kwam er amper in. Jaren geleden ontdekte ik toevallig een infraroodsauna, toen ik voor Familie in een hotel in Kroatië zat. Het was de week vóór mijn borstamputatie, een ontzettend moeilijke periode (Martine kreeg in 2006 borstkanker). Ik zie mezelf daar nog zitten, in die infraroodcabine. Het deed zoveel deugd. Toen dacht ik al: dit wil ik ooit voor mezelf.

“Ik ga elke avond voor ik ga slapen in mijn Health Mate infraroodsauna. Heerlijk vind ik dat, zo’n momentje voor mezelf. In mijn cabientje laat ik alle zorgen los. En daarna val ik als een blok in slaap. Naast die pure ontspanning is er nóg een fijn effect. Voor het eerst mijn borstamputatie in 2006 krijg ik weer gevoel in de linkerkant van mijn lichaam. Die was gevoelloos, al jaren. Nu lijkt het alsof die kant ontdooit. Dat heb ik nooit gehad in mijn andere sauna. Ook stijfheid in mijn nek verdwijnt. Ik zou mijn sauna echt niet meer kunnen missen.”

“De perfecte remedie tegen fysieke en mentale vermoeidheid.”

Nick Nuyens

Wielrenner Nick Nuyens stopte begin 2015 met koersen. Tijdens zijn profcarrière was zijn Health Mate-sauna onmisbaar.

Nick: “Mijn lichaam zag tijdens trainingen enorm af. In mijn zoektocht naar een manier om het herstel van mijn spieren te optimaliseren, kwam ik terecht bij de infraroodsauna’s van Health Mate.
Ik ondervond dat ik sneller recupereerde waardoor ik de trainingsintensiteit nog kon opvoeren. Fysieke en mentale vermoeidheid verdwenen in mijn infraroodsauna. Health Mate levert topkwaliteit en topservice. Bovendien garanderen ze een levenslange garantie. Dat is dus zorgeloos genieten!”

Medische informatie?

Lees meer
Ontdek ons aanbod