“Ervaar een nieuw comfortniveau met de driedimensionale massage!”

HM-5000 MASSAGEZETEL

De HM-5000 massagezetel is de ultieme massagestoel met geavanceerde infraroodtechnologie die alle zintuigen ontspant.

Bijzonder aan deze zetel is z’n driedimensionele massage die verticaal én horizontaal beweegt en op die manier perfect het silhouet van de gebruiker volgt.

De HM-5000 massagezetel is de ultieme massagestoel met geavanceerde infraroodtechnologie die alle zintuigen ontspant.

Als je lijdt aan strakke of pijnlijke bilspieren of als je het syndroom van piriformis of sciatica secundair aan het bekkenstelsel hebt, biedt deze L-Track soelaas. Ook als je geregeld last hebt van lage rugklachten en het sacroiliacaal gewricht, voelt deze L-Track-als een openbaring.

Technische gegevens:

  • Model: HM-5000
  • Gewicht: 108 kg
  • Afmetingen: 155 x 84 x 120 cm
  • Stroomverbruik: 200 Watt
  • Kleuren: zwart met rode afwerking of volledig zwart

Bijzonder aan deze zetel is z’n driedimensionele massage die verticaal én horizontaal beweegt en op die manier perfect het silhouet van de gebruiker volgt.

“Innovatieve automatische lichaamsherkenning”

L-Track of S-Track?

Wat is het verschil?

Wie op zoek gaat naar een massagestoel, komt ze vast tegen: de begrippen S-Track en L-Track.
Maar heel vaak worden deze functies – en vooral het verschil tussen beide – niet goed of volledig uitgelegd.

Wat is het effect?

Duidelijk en helder uitgelegd

Elke massagestoel heeft een rollenbaan. Je kunt het vergelijken met een treinspoor dat rolletjes op en neer leidt vanaf de achterkant van het hoofd tot de lage rug en soms zelfs tot aan de billen en hamstrings.

Het zijn deze rolletjes die zorgen voor de massage van de wervelkolom.
Ze bewegen zijdelings en verticaal, ze kneden en ze tikken.
Sommige rollenbanen maken zelfs voorwaartse en achterwaartse beweging van de rollen mogelijk; dat heet dan een 3D-rollenmassage.

De meeste massagestoelen volgen een S-Track.
Vrijwel elke massagestoel heeft tegenwoordig een S-Track rollensysteem, genoemd naar de S-vorm onze wervelkolom.
De S-Track laat de rollen op en neer bewegen en volgt de kromming van de ruggengraat.

De beweging gaat naar voren aan de nek (cervicale gebied) en lage rug (lumbale gebied) en trekt een beetje terug in het midden van de rug (thorax) en aan het staartbeen (sacrale gebied).
Dit zorgt voor een comfortabele massage. Stel dat de rollenbaan gewoon een rechte lijn was, dan zou de massage behoorlijk ongemakkelijk voelen op sommige plekken.

Nieuw: L-Track

MASSAGESTOELTECHNOLOGIE

Enkele jaren geleden werd de eerste massagestoel met L-Track gelanceerd, de grootste vooruitgang in de massagestoeltechnologie van de voorbije jaren.

De L-Track is een uitbreiding van de S-Track en gaat voorbij de lage rug en billen tot aan de hamstrings. De spieren van de bil, piriformis en hamstring worden net zo krachtig bewerkt als de nekspieren, rug- en onderrugspieren worden gemasseerd door de meer traditionele S-Track.

Als je lijdt aan strakke of pijnlijke bilspieren of als je het syndroom van piriformis of sciatica secundair aan het bekkenstelsel hebt,
biedt deze L-Track soelaas. Ook als je geregeld last hebt van lage rugklachten en het sacro-iliacaal gewricht, voelt deze L-Track-als een openbaring.

“De zetel scant de rug en past zich automatisch aan je lichaamslengte aan!”

Echte 3D-massage

Driedimensionale massage die verticaal en horizontaal beweegt en op die manier perfect het silhouet van de gebruiker volgt. Technologie waarmee een massage tot 7 cm diep mogelijk is.

Deze L-Track-massagezetel gaat voorbij de lage rug en billen, helemaal tot aan de hamstrings. De spieren van de bil, piriformis en hamstring worden net zo krachtig bewerkt als de nekspieren, rug- en onderrugspieren worden gemasseerd door de meer traditionele S-Track.

Automatische herkenning van de lichaamsvorm

Iedereen kan genieten van een massage die perfect op zijn lichaamsvorm is afgestemd, dankzij de lichaamsvormherkenningssensor die automatisch de schouderpositie aan de lengte van de gebruiker aanpast.

Ergonomisch L-vormig Track frame

Het L-vormige frame zorgt voor een driedimensionale massage in overeenstemming met de natuurlijke vorm van uw lichaam. Het biedt meer bepaald een ergonomisch nauwkeurige massage van het bovenlichaam die de spanning op een delicate manier wegneemt.

Strekken van benen en middel

U hebt de keuze uit 10 verschillende automatische modi zoals vermoeidheidsbestrijding, Meridian massage, strekken, ritmische massage enz. Bovendien kunt u dankzij de speciale strekfunctie voor de benen en het middel van een ongeëvenaarde spanningsafvoer genieten.

Gewichtloze positieschuiffunctie

De hellingshoek werd geoptimaliseerd met het oog op een aangenaam zweefgevoel dat vergelijkbaar is met gewichtloosheid in de ruimte. Het geluidsarme schuifsysteem maximaliseert het massage-effect voor het volledige lichaam.

Verwarmingsfunctie en kompreseffect

De ingebouwde verwarmingsfunctie in de massagebal omhult het volledige lichaam in warmte en biedt een delicaat en comfortabel gevoel in combinatie met een kompreseffect.

Rolmassage voor voetzolen

De onderlichaamunit is uitgerust met een exclusief acupressuurrolsysteem, dat in elke bocht een krachtige en koele acupressuurmassage geeft met ronddraaiende rollen die aan de voorkant en de achterkant van de zool afzonderlijk worden aangedreven.

‘Full body’ luchtmassage

De druk en de massagezone van de luchtmassage kunnen worden aangepast.
Het ‘full body’ massagesysteem maximaliseert de spanningsafvoer en 54 stevige en krachtige luchtcellen verdrijven de opgestapelde vermoeidheid.

Instelling van de beenlengte

De lengte van de beenunit kan aan uw lichaamslengte worden aangepast en zorgt voor perfect aangepaste massage met driedimensionale massage aan de voorkant van het been, acupressuur, pneumatische massage en massage voor de voetzolen.

Massage van de benen alleen

De onderlichaamunit is uitgerust met luchtcellen die hetzelfde gevoel geven als een handmassage en er is een nog krachtigere kuitmassage mogelijk met de verwijderbare massagepad en de acupressuurcapaciteit.

“Een stijlvol en modern design.”

Massagestoel op basis van een nieuw concept.

Geavanceerde instellingen

Met een mooi gevormd centraal gedeelte en geavanceerde stemmingsinstelling.
De HM-5000 massagestoel wordt tijdens een nauwkeurig en compleet proces geassembleerd en is ontworpen voor mensen met een verfijnde levensstijl.

Modieuze led-maanverlichting

Driekleurige sfeerverlichting

Een driekleurige sfeerverlichting op de zijkant van het product geeft tijdens de bediening informatie weer en doet dienst als geavanceerde interieurlamp.

Dubbele pads met uitstekende kussenfunctie

Verbeterde massage!

De dubbele pad kan van de hoofdunit worden losgemaakt, zorgt voor een langere levensduur en verbetert het massage-effect in de nek- en de schouderzone.

Gebruiksvriendelijk

De afstandsbediening met breed scherm geeft een gebruiksvriendelijk interface weer, waarmee iedereen op een eenvoudige manier automatische en handbediende programma’s kan laten lopen.