Health Mate infraroodsauna kopen Beernem

Een investering in een Health Mate infraroodcabine doe je niet aan de hand van een brochure of een website. Dat doe je pas nadat je onze modellen met elkaar hebt vergeleken. Om onze klanten te helpen bij hun keuze, hebben we alle modellen van de Health Mate infraroodcabines in onze showroom opgesteld.
Het dichtste verkooppunt in Beernem voor een Health Mate infraroodcabine van DC-Infrarood is te Oostkamp.
Je krijgt er deskundig advies over de gebruikte infraroodtechnologie, de opbouw en het onderhoud van de infraroodcabine.
Kom gerust eens langs in onze showroom te Oostkamp!

Oostkamp

050 28 07 87 – 0477 70 83 86
info@dc-infrarood.be
Stationsstraat 35 – 8020 Oostkamp

Showroom Oostkamp

050 28 07 87 – 0477 70 83 86
info@dc-infrarood.be
Stationsstraat 35 – 8020 Oostkamp

Maandag en Dinsdag enkel op afspraak
Woensdag 13h – 18h
Donderdag 13h – 18h
Vrijdag 13h – 18h
Zaterdag 10h – 17h
Zondag enkel op afspraak

Offerte infraroodcabine Beernem

  Ontdek de voordelen van een Health Mate® infraroodcabine

  Zeg nooit Finse sauna tegen een Health Mate infraroodsauna. Want het zijn twee totaal verschillende soorten sauna’s. Enkel een Health Mate infraroodsauna heeft een langdurig weldadig effect op je gezondheid. Bovendien zet je ‘m makkelijk bij je thuis. Je hebt er enkel een stopcontact voor nodig!

  Lees meer

  Het verschil tussen Health Mate® en een ander merk?

  Er zijn veel infraroodsauna’s op de markt, vaak ook goedkopere dan die van Health Mate®. Maar laat je niet misleiden. Niet alle infraroodstraling heeft hetzelfde effect op je lichaam. Health Mate® is reeds 43 jaar marktleider en voor zovelen onmisbaar geworden. We gebruiken de beste materialen en technieken waardoor we als enige fabrikant levenslange garantie kunnen bieden.

  Lees meer

  Wat is infraroodstraling?

  KORT EN BONDIG!

  Infraroodstraling is eigenlijk een kleur die nét buiten het zichtbare spectrum valt. Daarom kunnen we deze niet zien, maar we voelen ze wel aan als warmte. Infraroodstraling warmt voorwerpen rechtstreeks op. Dus zonder dat de lucht tussen de warmtebron en het voorwerp verwarmd wordt.

  “Onze lichaamscellen gaan vibreren en zo ons lichaam van binnenuit opwarmen.”

  De kracht van infraroodstraling

  THERAPEUTISCHE WERKING!

  De zon is de grootste aanvoerder van infraroodstraling. Maar verwar deze niet met (schadelijke) uv-straling. Bovendien produceert ons lichaam ook infraroodstralen. Het principe van ‘genezen met handpalmen’ dat 3.000 jaar geleden in China ontstond, is gebaseerd op de helende werking van infraroodstralen.

  Maar niet alleen in de alternatieve geneeskunde worden infraroodstralen gebruikt. Sinds de jaren ’60 wordt infraroodstraling gebruikt als ‘therapeutische’ warmte door de medische wetenschap. Bijvoorbeeld om baby’s in de couveuse op temperatuur te houden. Daarnaast wordt het gebruikt door fysiotherapeuten om spierletsels te genezen en door schoonheidsexperts gedurende behandelingen.

  Wat doet infraroodstraling met je lichaam?

  EEN LESJE IN GOLFLENGTES

  Infraroodlicht wordt gegenereerd op een golflengte tussen 780 en 10.000 nanometer. Die golflengte is belangrijk, want die bepaalt of de straling effectief therapeutisch werkt of ‘gewoon deugd doet’. Enkel infraroodgolven tussen 5.600 en 10.000 nanometer hebben een zogenaamde therapeutische werking. Net daar zit het geheim van de infraroodsauna’s van Health Mate: de stralingselementen genereren een bewezen bereik van 6.340 nanometer.

  En het ritme van het water van onze lichaamscellen heeft een golflengte tussen 5.600 en 16.000 nanometer. Die twee zijn als het ware perfect op elkaar afgestemd.

  0 Nanometer
  GOLFLENGTE

  Ons lichaam warmt op…

  DOOR DE INFRAROODSTRALEN

  De infraroodstralen van een Health Mate infraroodsauna dringen door tot in onze lichaamscellen. En daar zetten ze moleculen in beweging. Die beweging binnen in ons lichaam wekt warmte op. Kortom; de infraroodstralen slagen er dus in ons lichaam op te warmen zónder de omgevingslucht te verwarmen, en dat in tegenstelling tot een klassieke sauna.

  En wil weer afkoelen

  DA’S ZWETEN GEBLAZEN!

  Vervolgens gaat je lichaam aan de slag om die warmte af te voeren. Je gaat dus zweten en verliest lichaamsvocht: 80% water en 20% afvalstoffen. Maar dat is niet alles. Heel dat afkoelingsproces vraagt energie. Dat betekent dus ook dat je calorieën verbrandt. Zonder dat het moeite kost, en zonder dat je er moe van wordt.

  Je zit lekker relaxed en comfortabel en toch is je hele lichaam hard aan het werk. Je hartslag versnelt en je bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, alsof je een half uurtje gelopen hebt. Er zijn dus heel wat gezondheidsvoordelen aan een Health Mate® infraroodsauna, van detox tot cardiovasculaire training.

  Lees het verhaal van tevreden klanten

  Lees meer
  Ontdek ons aanbod