Barrel sauna’s van Reindeer

Reeds meer dan 10 jaar produceert Reindeer barrelsauna’s die tot de verbeelding spreken. Deze worden volledig met de hand gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Uit deze filosofie kwamen de barrelsauna’s voort. Dit unieke saunaconcept brengt heerlijk genieten, in het comfort van uw eigen huis en tuin, binnen handbereik!

Ronde barrel sauna

Sauna Reindeer barrel
De barrel sauna’s van Reindeer zijn van topkwaliteit en vormen een echte eyecatcher in uw tuin. De sauna barrels zijn gemaakt van rood ceder hout, wat ideaal is voor buitensauna’s vanwege de minimale reactie op temperatuur- en weersveranderingen. Zo bent u verzekerd van jaren sauna-plezier! De ronde vorm van de barrel sauna zorgt voor een geweldige en uiterst comfortabele sauna-ervaring. De ronde vorm zorgt voor een optimale circulatie van de warme lucht in de barrel en intussen zorgt deze vorm er ook voor dat u 23% minder moet verwarmen, wat dus betekent dat u, én energie bespaart, én tijd bespaart daar de barrel sauna sneller in gebruik kan genomen worden!

Canopy barrel sauna

canopy barrel saunaBent u van het principe, charme primeert? Dan zijn de sauna barrels uit de Canopy reeks echt iets voor u! De canopy versie heeft langs de buitenzijde extra bankjes. Ideaal dus om uw drankje of badjas op te plaatsen.

Non-canopy barrel sauna

non canopy barrel saunaWilt u toch liever alle beschikbare ruimte benutten? Dan kiest u best voor de sauna barrels uit de non-canopy collectie! De non-canopy versie van de barrelsauna heeft geen extra bankjes aan de buitenzijde. Hier wordt de maximale binnenruimte benut.

Elke Reindeer barrel sauna is/heeft…

Elke Reindeer barrel sauna bestaat uit kwalitatief rood ceder hout. De Reindeer sauna barrels worden geleverd met een standaard elektrische kachel of een houtkachel, te kiezen door de klant. De afwerking van de sauna zorgt dat nagels en schroeven volledig verdwijnen onder de roestvrij stalen banden rond de barrel sauna. De montage van de sauna is zeer eenvoudig en de barrels worden steeds geleverd met een bijbehorende zandloper, sauna emmer en thermometer.