Categorieën

Lower body therapist

Kom langs in één van onze winkels en ontdek de batibouw-kortingen !!

Health Mate® infraroodtechnologie in de Lower Body Therapist

De infraroodstralen van de Health Mate® LBT verwarmen de onderste helft van uw lichaam. Een heerlijk gevoel, want daar is uw lichaamstemperatuur altijd het laagste. Koude voeten en wintertenen, weet u wel?

Uw hart gaat vervolgens aan het werk en doet het zuurstofrijk bloed krachtig door heel uw lichaam stromen. En u ondervindt meteen van kop tot teen de weldadige warmte van de Health Mate LBT.

U ontspant volledig.

Warmtetherapie is niet nieuw. Artsen schrijven al eeuwen warmwaterbaden, hetekleipakkingen of zelfs een zonnebad voor om pijnen te bestrijden.

De Health Mate® LBT: uw natuurlijke pijnstiller

Kan de Lower Body Therapist reuma, migraine of CVS genezen? Neen. Maar door regelmatige infraroodbaden in de Health Mate® LBT verlicht u op een efficiënte manier uw pijn. U vindt ontspanning. U slaapt ook beter en beweegt soepeler. U verhoogt elke dag opnieuw aanzienlijk uw levenscomfort. Spanning van u laten afglijden – om de dag af te sluiten.
Wie tekent daar niét voor? Een half uurtje warmteweldaad in de Lower Body Therapist en uw lichaam en geest zijn helemaal zen. Het is de ideale voorbereiding op een verkwikkende nachtrust. Wie geregeld geplaagd wordt door migraine, stress of spanningshoofdpijnen, heeft baat bij bewuste fysieke en mentale ontspanning.

Maak er een dagelijks ritueel van – ’s avonds of om de dag fit te beginnen. Regelmatige infraroodsessies in de Lower Body Therapist zijn de ideale manier om chronische pijn te bestrijden. Lage rugpijn bijvoorbeeld. Of artritis.

Uw gestimuleerde bloedcirculatie zorgt ervoor dat vers, zuurstofrijk bloed door uw spieren en gewrichten stroomt. Die recupereren daardoor – en onder invloed van de warmte – veel sneller. Ze worden soepeler en beweeglijker. En u? U wordt actiever en vitaler. Want u ondervindt beduidend minder pijn.

Een belangrijk verschil met de infraroodstralen van Health Mate®? Die treffen hun doel. Ze dringen veel dieper én gelijkmatiger dan andere warmtebronnen door tot voorbij de bovenste huid-lagen. Ze vervullen uw lichaam met intense warmte en geven uw bloeddoorstroming een stevige boost. En daarom voelt u zich beter met de Health Mate® LBT – zelfs al na drie sessies.

Uw eerste stap naar een beter leven

De Health Mate® infraroodtechnologie werkt doelgericht– alleen daar waar het moet. Efficiënter en dus beter dan een traditionele sauna.

De warmte van de stralen dringt diep in elke vezel van uw onderlichaam. Uw hartslag versnelt en doet uw bloed sneller en krachtiger stromen. Uw lichaam maakt zich ondertussen klaar om warmte af te voeren. Dat proces is voelbaar én zichtbaar: u begint te transpireren en verliest zweet.

Eén infraroodbeurt doet uw lichaam evenveel goed als een kwartiertje sporten. En net zoals met sporten doet u het best een paar keer per week.

Zweten reinigt uw lichaam en uw huid.

Wanneer u zweet, verliest u water én afvalstoffen. Zweten vraagt inspanning van uw lichaam. Terwijl u zweet, verbruikt u dus energie en verbrandt u calorieën. Uw lichaam in totale rust tijdens een infraroodsessie? Helemáál niet dus! Het is de hele tijd hard aan het werk. En u … merkt daar niets van. U geniet – handdoek en mineraalwater bij de hand.

De Health Mate® Lower Body Therapist helpt u om vet te verbranden en uw gewicht op peil te houden.
De cijfers spreken voor zich: mensen die regelmatig een infraroodsessie nemen in de Lower Body Therapist, verbruiken tot zeven keer méér calorieën dan normaal*.(*) Vergelijkende studie met 30 personen die een caloriearm dieet volgden. De helft van de proefpersonen moest daarbij minstens drie maal per week gebruik maken van de Health Mate Lower Body Therapist. De groep die aanvullend gebruik maakte van de infraroodtherapie had na twee weken gemiddeld 6,45 keer méér vet verbrand dan die groep die uitsluitend het caloriearm dieet volgde.Hoe lang verbijt ú die zeurende lage rugpijn al?

Drie keer per week – of vaker, waarom niet – een half uurtje bijtanken in de Lower Body Therapist: daar kikkert u helemaal van op.
Kampt u met chronische of acute spierpijnen – door stress, vermoeidheid of ziekte? Wilt u blessureleed verlichten, reuma of lage rugpijnen draaglijk maken? Of verlangt u in de koude wintermaanden gewoon naar behaaglijke warmte ’s avonds?

In de Health Mate® LBT vindt u verlichting en ontspanning. U voelt zich stukken beter en slaapt als een roos.

Gezond leven?

Dat is goed zorg dragen voor uw lichaam. Wekelijks een of meer infraroodsessies in de Health Mate® LBT horen daar zeker bij. Wedden dat u al na enkele keren verslaafd bent?

Mijn Lower Body Therapist

Praktisch, verantwoord én mooi.
De Health Mate® LBT mag gezien worden. Vervaardigd uit de beste rode Canadese ceder en elegant vormgegeven, verdient hij best een plekje in de leef- of slaapkamer. Verplaatsen is trouwens een fluitje van een cent. Hij weegt net iets minder dan 45 kg.
En dankzij de wieltjes achteraan rolt u hem moeiteloos van de ene kamer naar de andere. Stekker in het stopcontact en … klaar voor uw dagelijkse sessie.

Handig en verstandig.

Drie keer per week een infraroodbad in de Lower Body Therapist is een must. Meer mag ook. Voor de prijs van het verbruik hoeft u het alvast niet te laten. Reken op 12 eurocent per sessie van een half uur. Dat is minder dan een kwartiertje stofzuigen of uw haar föhnen. Daar laat u uw nachtrust toch niet om? De Health Mate® LBT onderhouden is kinderspel. Maak geregeld de binnenkant schoon met een licht vochtige doek. Gebruik vooral geen detergenten. Ze dringen in het hout en geven een hinderlijke geur af wanneer het hout opwarmt.

Indrukwekkend intelligent.

Het bedieningspaneel van de Health Mate® LBT: dat zijn een paar toetsen en veel combinatie-mogelijkheden. Temperatuur, duurtijd … u past uw sessie volledig aan aan uw wensen.

Of vindt u dat maar ingewikkeld, zoveel keuze? Geen probleem: het intelligente systeem onthoudt uw instellingen. Ook met één druk op de knop kunt u al aan uw dagelijkse ontspanningsmoment beginnen.

Health Mate Lower Body Therapist

Prijs € 1.995,00
Afmetingen 114 x 65 x 82 cm
Stralingselementen infrarood 6
Capaciteit 1 persoon
Stroomverbruik 800 W
Aansluitwaarde 220 – 230 V
Kost per sessie € 0,12 per sessie