Categorieën

Stralingselementen

Kom langs in één van onze winkels en ontdek de batibouw-kortingen !!

“Het is een kwestie van de juiste golflengte.
Op 6.340 nanometer gebeurt er iets magisch.”

Health Mate Tecoloy stralingselementen

Tecoloy stralingselementen

De gepatenteerde Tecoloy stralingselementen waarmee de Health Mate infrarood sauna’s zijn uitgerust, produceren infraroodstraling met een veilige golflengte van precies 6.340 nm.
Een bereik dat veel hoger ligt dan alle andere stralingselementen op de markt.
De stralingselementen van Health Mate zijn de beste ter wereld.In alle Tecoloy stralingselementen zit een elektrische spoel die omgeven is door samengeperst keramisch zand.
De warme kern is onverslijtbaar en het geheel is omgeven door een legering van onder andere titanium, chroom, aluminium en nikkel die bestand is tegen hoge temperaturen en corrosie.
Die coating optimaliseert de stralingsdistributie en garandeert een minimum aan energieverlies.
De unieke Tecoloy stralingselementen zijn ook voorzien van een reflecterend paneel, waardoor de stralen 100% verspreid worden.

Uitgebreide tests hebben meermaals aangetoond dat de Tecoloy stralingselementen de meest efficiënte stralingselementen zijn met bovendien een onbeperkte levensduur.

UL-certificaat

Tecoloy technologie

De stralingselementen van Health Mate zijn ook perfect geïsoleerd zodat u in alle veiligheid kunt genieten van uw infraroodsessie. Health Mate is de trotse houder van uiteenlopende keurmerken. Een UL-certificatie bijvoorbeeld.
UL – Underwriters Laboratories – is een wereldwijd erkende vereniging die controleert of producten aan de strengste normen voldoen.
Deze goedkeuring garandeert dat uw stralingselementen veilig, betrouwbaar en tegelijk doeltreffend werken.