Barrel sauna non-canopy 66-4

U vindt het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft in een sauna? Dan kiest u best voor een barrel sauna uit de non-canopy reeks! De non-canopy versie van de barrelsauna heeft geen extra bankjes aan de buitenzijde. In dit model barrel sauna wordt de maximale binnenruimte benut.

Sauna Reindeer Barrel 66 4Gegevens non-canopy 66-4

  • Aantal personen: 4
  • Afmetingen binnen (b x l x h): 176 x 160 x 176cm
  • Afmetingen buiten (b x l x h): 183 x 183 x 195cm
  • Overdekte inkom: Neen
  • Vermogen kachel: 4,5 kW
  • Voltage: 220V – 50Hz
  • Gewicht: 336kg

Rood ceder hout

Rode Ceder is ideaal voor buitensauna’s vanwege de minimale reactie op temperatuur- en weersveranderingen. Zo blijft u jaren genieten van uw barrelsauna.
De Red Cedar of rode ceder geeft de gekende en typische saunageur die de ervaring van een sauna sessie in het comfort van uw eigen tuin compleet maakt. Deze kwalitatieve en verfijnde sauna houtsoort heeft doorgaans een roodbruine gevlamde kleur. Net zoals Hemlock is deze houtsoort duurzaam en noest- en harsvrij.

Harvia kachel

Reindeer barrels worden geleverd met een Harvia™ kachel.
Kies voor een standaard elektrische kachel of voor een houtkachel.

Onderstel in kunststof

Ons ABS-plastic onderstel kan, in tegenstelling tot een houten onderstel, niet gaan rotten doordat het voortdurend vochtig blijft. Bovendien kan u het onderstel verankeren in de ondergrond in winderige gebieden.

Afwerking

Alle gebruikte schroeven en nagels bevinden zich onder de roestvrij stalen banden. Dit zorgt voor een praktische en mooie afwerking.

Eenvoudig te monteren

Alle barrelsauna’s kunnen door ons gemonteerd worden.
Indien u deze zelf wenst te monteren, kan dit dankzij de gedetailleerde meegeleverde handleiding.

Prijs: € 6.200,00